Gå til innholdet

Halloween 2023!

Nå er det snart duket for årets mest skremmende kveld. For mange betyr det pynting av bolig, uterom og kanskje en skremmende kake skal det bakes.

Hos braogbillig.no finner du litt forskjellige produkter med hallowen tema. Under viser vi et lite utvalg uansett om du skal pynte bolig eller kanskje nøye deg med å pynte en kake.

Håndarbeid!

Liker du håndarbeid har vi litt forskejllige korsstingpakker med halloween tema. Artige å sy og fine som pyntegjenstander når du er ferdig med prosjektet. Vil du lese mer om produktene på bildene under kan du klikke på bildet.

    

 

Pynte bord og bolig!

Skal du pynte bordet ditt med noe skikkelig ekkelt til halloween eller bare pynte boligen lite gran? Husk å vær forsiktig med bruk av spindelvev utendørs da fugler og andre dyr kan sette seg fast og de kommer seg ofte ikke løs på egen hånd. Derfor er falsk spindelvev bedre å bruke innendøre.

Konfetti er en herlig og skremmende ekkel måte hvorpå du kan pynte bordet ditt. Fantastisk som pyntegjenstander og uhyggelig vanskelig å koste opp det som har kommet fra bordet og ned på gulvet. Derfor er halloween konfetti perfekt bordpynt å ta med når festen ikke holdes hjemme hos deg selv men hos din (tidligere) beste venn. Herlig!

 

 

Har det skjedd noe fryktelig i boligen i løpet av halloween kvelden, som f.eks den tidligere bestevennen din har hatt med konfetti til hjemmet ditt, kan du velge å avsperre hele området og simpelthen nekte hen adgang til boligen din. Halloween sperrebånd er en artig og rimelig pynt til bolig og hage som synliggjør at ungene er velkomne inn hos deg for litt "trick or treat"

 

   

Hos braogbillig.no har vi flere typer sperrebånd så besøk gjerne halloween tema menyen når du allikevel er innom :-)

 

Til innendørs bruk er det også fint å pynte opp med en ulekker girlande som vi i butikken har beskrevet som en edderkopp girlande men ser vel heller ut som en bille? Ikke vet jeg men ulekker å ha hengende over hodet hele kvelden det er helt sikkert.

 

Halloween kaker!

Så er det jo den mer smakfulle delen av halloween som å spise flotte kaker. Liker du å bare spise kakene men ikke å lage dem selv? Da har vi dessverre ikke noe for deg, medmindre du vil gi bort litt bakeutstyr til en du holder av.

 


 

 

Så kort og godt finnes det mange artige måter å pynte opp til halloween kvelden. Produktene over er et lite utvalg av det du finner hos braogbillig.no i halloween menyen i nettbutikken.

I tillegg er det kule silikonformer for å lage skremmende isbiter, uhyggelige tatoveringer og ulekre insekter du kan strø rundt i hjemmet ditt. Besøk gjerne nettbutikken vår. Vi verdsetter besøket ditt :-)

Ha en fortreffelig halloween kveld 2023!

 

 

 

 

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business