Sikkerhet og personvern
 
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig.
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.
 

Innsamling av personlige opplysninger

Vi innsamler kun opplysninger som er nødvendige for å kunne sende deg varene du bestiller, og til intern statistikk i butikken. Vår side er oppsatt og kjører på en sikker og kryptert server.

Ingen betalingsopplysninger er synlige for oss som driver butikken, kun ditt navn, adresse og opplysninger som gjør oss i stand til at sende deg varene du har kjøpt. Alle former for betalinger, skjer via enten Klarna, Paypal eller via Vipps sine sikre servere alt etter betalingsalternativet du valgte.

 

 Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:
  • For å sikre at området dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du da selv har bedt om.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du selv har bedt om det. Feks ved tilmelding til nyhetsbrev.
Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi aldri dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse.
Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
 
Tilgang til de personlige opplysningene
Vi gir deg midler til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid.