Om oss

braogbillig.no er en norsk nettbutikk med lager i Norge. Det betyr for deg som kunde rask levering og ingen skjulte avgifter og gebyrer. 

Vi er en liten familiebedrift som startet så smått i 2016 med hovedsaklig tankenøtter og iq-spill som da i løpet av årene utviklet seg til å omfatte en del flere vare kategorier innen det vi kaller kreativ hobby og fritid. 

Vi satser på produkter til de som liker å være litt kreative, kort og godt. Så uansett om du liker håndarbeid, byggesett, hjernetrim-spill, vitenskap og eksperiment pakker bare for å nevne noe, tror og håper vi at du finner noe i butikken du liker. Vårt motto er jo nesten gitt i navnet braogbillig.no og vi prøver så godt det lar seg gjøre å holde våre priser så lave det går an. Med stigende innkjøpspriser de siste 2 årene, hvor vi ikke har endret utsalgsprisen til våre kunder merkes dette godt, men vi velger å holde prisene så langt det lar seg gjøre. Derfor håper vi selvsagt også at du som kunde velger å støtte og kjøpe fra norsk butikk :-)

Har du spørsmål om noen av våre produkter eller er det noen produkter du kunne tenkt deg, men ikke finner i butikken vår, er du velkommen til at sende oss en forespørsel. Vi svarer deg innen 1 døgn.

Til daglig er det Karina som sørger for utsending av varer og det er også Karina som svarer deg på telefonen hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om en vare. 

Har du ris eller ros, er du også meget velkommen til å kontakte oss. Jo fler tilbakemeldinger vi får, jo enklere er det for oss at forbedre butikken. Du kan lese mer om oss i bloggen her.

Velkommen til oss ! Vi håper du nyter besøket i butikken. 

 

Takk for besøket og på gjensyn.

Vennlig hilsen

Karina

braogbillig.no

 

 

braogbillig.no

Vormsundvegen 401, 2160 Vormsund (Besøksadresse)

Kundeservice telefon : 477 17 150  ( 10:00 - 17:00 ) Alle hverdager

Epost : kundeservice@braogbillig.no  (Svarer vanligvis innen få timer alle dager)

Org.Nr: 924688998MVA