Om oss

braogbillig.no er en norsk nettbutikk med lager i Norge. Det betyr for deg som kunde rask levering og ingen skjulte avgifter og gebyrer.

braogbillig.no drives av et ektepar med 2 barn i skolealder, og startet smått i 2016 etter å ha saumfart nettet i håp om å finne noen helt spesielle produkter som var veldig "in" da mannen i huset var barn og som han mente også ville være populære hos egne barn. Det lykkedes å finne noen av disse produktene i USA og varer ble bestilt.

Så rikelig med varer var det, at man like gjerne kunne åpne nettbutikk. Mars 2016 ble de første varene lagt inn i butikken og siden da har vi tilknyttet oss mange gode merkevare leverandører i både Norge og utlandet. Sortimentet i nettbutikken økes jevnlig og vi bruker mye tid på å finne nye produkter som passer inn i konseptet vårt.

Vi satser på produkter til de som liker å være litt kreative, kort og godt. Så uansett om du liker håndarbeid, byggesett, hjernetrim-spill, vitenskap og eksperiment pakker bare for å nevne noe, tror og håper vi at du finner noe i butikken du liker, og vi gjør selvsagt vårt beste for å leve opp til navnet vårt, nemlig at produktene skal være både bra og billige samtidig som vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Har du spørsmål om noen av våre produkter eller er det noen produkter du kunne tenkt deg, men ikke finner i butikken vår, er du velkommen til at sende oss en forespørsel. Vi svarer deg innen 1 døgn.

Har du ris eller ros, er du også meget velkommen til å kontakte oss. Jo fler tilbakemeldinger vi får, jo enklere er det for oss at forbedre butikken.

Velkommen til oss ! Vi håper du nyter besøket i butikken. 

 

Takk for besøket og på gjensyn.

Vennlig hilsen

Karina & Jimmy

braogbillig.no

 

 

braogbillig.no

Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam

Kundeservice telefon : 477 17 150  ( 10:00 - 17:00 ) Alle hverdager

Epost : kundeservice@braogbillig.no  (Svarer vanligvis innen få timer alle dager)

Org.Nr: 924688998MVA