Om oss

Bra&Billig.no er en norsk nettbutikk med lager i Norge. Det betyr for deg som kunde rask levering og ingen skjulte avgifter og gebyrer.

Bra&Billig.no drives av et ektepar med 2 barn i skolealder, og vi liker veldig godt å lage kreative fritidssysler sammen med barna våre. I en vanligvis hektisk hverdag med jobb, skole og sportsarrangementer blir det liten tid til hverandre. Desto viktigere blir de stundene vi får sammen og de liker vi å bruke på noe kreativt og artig som får frem smilene, selv på trøtte lepper.

Butikken sine produkter gjenspeiler ganske bra, de tingene vi liker å gjøre sammen, og de tingene vi i familien liker å gjøre hver især. Vi håper selvsagt også at du som potensiell kunde liker produktene våre og eventuelt få samme nytte av dem som vi har/har hatt.

Vi har satset på kategorier innen hobby, lek, spill og noen veldig artige IQ-leker. I tillegg har vi en kategori med forskjellige produkter til hus & hjem. 

Velkommen til oss ! Vi håper du nyter besøket i butikken. Vi fyller jevnlig opp med nye varer og utvider sortimentet, så kikk innom butikken i ny og ne eller meld deg på nyhetsbrevet i butikken. Da får du oppdateringer og spesial tilbud rett i mailboksen din.

Har du spørsmål om noen av våre produkter eller er det noen produkter du kunne tenkt deg, men ikke finner i butikken vår, er du velkommen til at sende oss en forespørsel. Vi svarer deg så raskt som mulig.

 

Takk for besøket og på gjensyn.

Vennlig hilsen

Bra & Billig 

 

Bra&Billig.no

Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam

Kundeservice telefon : 477 17 150  ( 10:00 - 17:00 ) Alle hverdager

Epost : kundeservice@braogbillig.no  (Svarer vanligvis innen 2-4 timer alle dager)