Gå til innholdet

Hvem er braogbillig.no

Hei

Jeg heter Karina og driver til daglig braogbillig.no. Netbutikken startet i 2016 med ganske få produkter men jeg har i dag mer enn 3000 forskjellige produkter innen diverse kategorier, men med hobbypakker som hoveddriver bak butikken. Med hobbypakker menes komplette pakker som da inneholder alt du trenger for å lage det aktuelle produktet F.eks korssting motiv eller diamond painting maleri. 

Alle produktene du finner i nettbutikken har jeg på lager så det er rask levering og ingen moms og toll overraskelser. Jeg ønsker også at du som kunde skal få raskt svar på både telefon og epost så er det noe du lurer på er det bare å kontakte meg. Kontakt opplysninger finner du nederst på siden her eller i nettbutikken.

De første produktene jeg solgte i braogbillig.no var i hovedsak korsstingpakker og hjernetrim leker. Konseptet mitt var og er, i hovedsak å finne produkter å selge for deg som liker å være kreativ og liker en utfordring. Siden oppstart har produktgruppen utvidet seg litt, men det er fortsatt de kreative varene som har hovedfokus og er i stor grad bestemt av hva du som kunde ønsker å se i nettbutikken og derfor er du også velkommen til å kontakte meg om det er noen produkter du savner i butikken. Da skal jeg sjekke mulighetene for å ta de inn i sortimentet.

De mest populære varekategoriene i braogbillig.no er diamond painting, painting by numbers, korssting og byggesett/byggeleker, men du finner også f.eks puslespill, og hjernetrim leker.

Jeg sender varene til deg i esker, rør og poser som alle er laget av resirkulerte materialer og benytter Posten/Bring for utsendelse av alle mine ordrer. Posten/Bring har stort fokus på miljøvennlige løsninger innen sortering og transport.

Håper du vil ta en titt i nettbutikken og hører fra deg om du har spørsmål :-) Du kan også lese mer om oss her.

 

Kontakt meg på:

kundeservice@braogbillig.no eller telefon: 47717150

 

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business