Gå til innholdet

Byggesett i tre fra Robotime

Byggesett i miljøvennlig utførelse fra Robotime som kan samles uten bruk av lim, skruer eller andre festemidler.

Byggesettene kommer på finèrark som er presisjonskuttet med laser så det er bare å trykke ut og sette sammen alle deler fra arkene som vist i brukanvisningen som medfølger produktene. Hvor kompliserte byggelekene skal være bestemmer du nesten selv, da det er et stort utvalg i forskjellige vanskelighetsgrader med eller uten bevegelige deler. 

Konstruksjonssettene fra Robotime har vanligvis tydelig merking av vanskelighetsgrad på alle produktene så det er enkelt å finne noe både for barn og voksen på alle nivåer fra begynner til ekspert. De mest kompliserte byggesettene er normalt de med flere bevegelige deler, tannhjul og mange små deler å sette sammen.

Ikke bare er dette en gøyal hobby for hele familien men samtidig lærerikt og utvikler motoriske egenskaper hos barn og unge. Når du er ferdig med å samle herligheten uansett om du samler tog, bil, kulebane, klokker eller noe helt annet, er byggesett i tre fine å se på og nærmest som et lite kunstverk å regne.

Som noe helt nytt har Robotime nå kommet med en serie med små hus hvor du bygger alt på samme måten og alt av interiør, lys osv medfølger i pakkene. Disse miniatyr rom/hus har blitt veldig populære og noen har etterhvert bygget seg opp små byer. Du kan se våre byggeleker og byggesett her

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business