Gå til innholdet

Byggesett miniatyr hus i tre

Å bygge miniatyr rom er en avslappende hobby som krever litt tålmodighet. Her er det mange små deler som skal settes sammen for å skape ditt unike rom. I byggesettene du får kjøpt hos braogbillig.no medfølger det alt i pakkene som du trenger for å bygge både rom og inventar. Det er varierende størrelse på husene / rommene men de måler ca 200x200x200mm alt etter modell.

Bruksanvisningene til byggesettene er på engelsk men det er illustrert med bilder hvordan du bygger huset ditt. Det er også mange gode videoer på YouTube som viser bygging av forskjellige modeller. Vi har et stort utvalg i forskjellige serier men alle passer fint å bruke sammen om du ønsker å bygge deg en liten by. Se alle byggesettene her i nettbutikken.

Her er noen eksempler på ferdigbygget inventar.

   Byggesett inventar  Byggesett leker - Inventar  

Bildene over er fra huset som heter Emily`s flower shop og som du ser er det mange små detaljer som må settes sammen. Dette byggesettet inneholder da også batteridrevet LED lys for en fantastisk flott atmosfære. Grunnet alle de små detaljene og det faktum at det skal trekkes (ufarlig) strøm i huset, er en del av byggesettene uegnet for barn under 14år at bygge alene. Det er imidlertig en fin oppgave å ta på seg byggeprosjektet som en familie hvor de voksne kan ta seg av de små detaljene som krever litt ekstra tålmodighet :-)

Her ser du Emily`s flower shop i sin helhet

Emily`s flower shop - Byggesett i tre 

Ikke bare skal vegger, interiør, planter osv settes sammen men selv glassene i vinduene skal du montere. Mange timer med utfordrende moro for hele familien. Når huset er ferdig bygget har du en helt unik gjenstand som tåler å stå fremme til skue.

I braogbillig.no har vi et stort utvalg av disse byggesettene og det vil med jevne mellomrom komme inn nye modeller på lageret ettersom produsenten lager nye og spennende rom.

Jeg vil her slutte av med en liten bildeserie av hus og inventar på noen enkelte av modellene vi fører og lenke direkte til modellen om du vil se mer.

Flowery sweets byggesett i tre - Miniatyrhus

Flowery sweets byggesett i tre 

Modell byggesettet på bildene over heter Flowery sweets & tea og er også inkludert innvendig belysning.

 

  Kevins studio - Modell byggesett i treModell byggesett i tre - Kevins studio

  Modell byggesett i tre - Lekker innpakking

De 2 øverste bilder viser modell byggesettet Kevin`s studio. Nederste bilde viser produktesken. Alle byggesettene kommer i lekker innpakking og er selvskrevet gode gaveidèer.

 

Modell byggesett i tre - Carl`s fruit shop  Modell byggesett - Rolife - Robotime - Rokr 

Byggesett innpakking - Modell byggesett  

Siste modellen jeg viser frem over her er Carl`s fruit shop. Bilder av hele huset, et interiørbilde og bilde av esken som modellen leveres i.

 

Synes du at modell byggesettene ser spennende ut og vil vite mer kan du se alle våre byggesett modeller her. Under kan du se en eksempelvideo på bygging av et miniatyrhus. Følg gjerne med her på bloggen hvor det vil komme et innlegg med tips og triks som kanskje kan være interessant for deg om du skal i gang med å bygge ditt eget modellhus.

 

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business