Gå til innholdet

Diamond painting - Tips & Tricks før du begynner

Nå som du er klar til å bli en diamond dotter er det noen pratiske tips til deg før du starter.

Sjekk alltid at alt medfølger i pakken ved levering FØR du setter i gang. Mangler det noe i pakken kontakter du kundeservice@braogbillig.no som hjelper deg videre.

Rull ut lerretet på et rent og jevnt underlag før du starter.

 

OBS: Ikke ta bort hele plastfolien på en gang. Det er denne som beskytter motivet ditt og holder det klebrig

 

 

 

Ta bort bare delen av folien i området du skal perle. Plastfolien beskytter motivet ditt mor skitt og holder limen intakt så perlene får feste.

 

 

Du vil på denne måten opnå bedre resultat og perlene fester seg bedre til lerret. Gjør som vist på bildet og ta bort bare den delen du ønsker å perle. Deretter kan du dra over folien på eventuelt område du ikke fikk perlet helt ferdig.

 

Ikke bruk papir eller annet materiale som erstatning for folien. Dette setter seg fast og tar bort limen

Om du ved en feil fikk tatt bort alt folien før du leste veiledningen, er det viktig at du forsiktig prøver å legge på plass folien og ikke erstatter dette med papir, bakepapir eller annet da dette vil ødelegge limet som holder perlene på plass.

 

Bland ikke sammen fargene

Perlene kom i separate poser av en grunn. Flere av perleposene kan se ut som det er samme farge, men det er ikke sikkert dette er tilfelle. Det er mange små nyanser i fargene som gjør at motivet får riktig utseende og detaljert uttryk. Det er derfor viktig at holde fargene atskilte da du raskt kan få et motiv som ser helt feil ut om fargene har blitt rotet sammen.

 

Benytt riktige farger som beskrevet i mønsteret

Det er viktig at riktige farger blir benyttet på riktig plass som beskrevet over, da det er millioner av forskjellige nyanser og om det brukes en farge med en litt annen nyanse enn den som er oppgitt i mønster, kan du raskt få et motiv som kanskje mangler skyggedetaljer eller annet. Bruk derfor kun den nøyaktige fargekoden som er beskrevet til motivet ditt.

 

 

 

Fyll opp bakken din litt og litt

Fyll ikke hele bakken din med perler på en gang.

Det kan være vanskelig å samle opp perlene fra bakken med applikator pennen om bakken er overfylt. Ta litt og litt av gangen.

 

 

 Med tiden lærer du deg å se ca hvor mange perler som brukes til et gitt område og du vil ikke ha problemer med å fylle for mye eller alt for lite i bakken.

 

 

Legg de gjerne opp i rader.

 

Hvordan rulle det for oppbevaring og transport

 Rull alltid designet med perlene ut. Om du ruller lerretet med diamond painting perlene inn, komme perlene til å dette av. Gjør det til en vane og rulle med perlene ut.

 Ikke sånn.

 

Om du fikk tilsendt diamond painting pakken din i rør fra fra oss, er det en god idè å ta vare på røret som er ypperlig for å transportere eller oppbevare motivet ditt når du har rullet det sammen på riktig måte. Røret er kraftig og tåler en trøkk.

 

 Riktig måte å rulle diamond painting motivet.

 

 

 

Nå som du vet de viktigste tingene før du begynner, er det bare å lese steg for steg guiden her på bloggen eller manualen som medfulgte i diamond painting pakken.

Lykke til med en spennende og avslappende hobby :-)

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business