Gå til innholdet

Hekle kosedyr? - Komplette pakker!

Ferdige heklepakker er en fin måte å bli introdusert til kunsten å hekle på. Å hekle egne kosedyr har blitt et stort hit blant mange og det finnes fine mønstre å få kjøpt, men her må man i tillegg selv ordne med riktig garn i riktige farger, heklepinner, øyner og fyll osv. For nybegynneren som ikke har stor erfaring med garntyper, farger og mønstre, er de ferdige heklepakkene en god hjelper for å komme i gang med den nye hobbyen.

heklepakkene du får kjøpt hos braogbillig.no medfølger alt inkludert øyner og fyll. Her er det bare å lukke opp esken og se over instruksjonene som medfølger i pakken.

 

  

De 2 kosedyrene over er fra våre heklepakker produsert av Folia. Det er totalt 6 dyr å velge mellom i nettbutikken. Du kan se alle heklepakkene her! Dyrene varierer i størrelse mellom 8 og 14cm alt etter hvilken du velger. Dette er beskrevet i produktinfoen under hvert produkt i nettbutikken. Folia heklepakkene er artige å lage og i en størrelse som gjør at også barn har tålmodighet til å ferdigstille prosjektet, En artig, enkel og lærerik hobby for både store og små!

Så har du eller barnet ditt lyst på en ny hobby eller å bare lage fine kosedyr til rommet sitt, er det verdt å ta en titt innom braogbillig.no sin hobby kategori, hvor du selvfølgelig også finner mange andre hobbypakker

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business