Gå til innholdet

Hva er diamond painting?

Diamond painting er en artig og avslappende perle hobby som egner seg godt for både barn og voksne. Motivene og perlene fås i varierende vanskelighetsgrad og størrelser og på generell basis gjelder det at jo større motivet er, des bedre blir de små detaljene i motivet.

Perlene som brukes kan fås i både rund og firkantet versjon og den firkantete perlen er enklere å plassere korrekt på arket. De mest kompliserte diamond painting motivene er de store hvor hele arket skal perles og perlene er ca 2,5x2,5mm i størrelse.

Det medfølger i perlesettene et kanvas som har en tynn pålagt folie som beskytter limet på kanvaset, masse nummererte poser eller små beholdere med perler i alle fargene som trengs for å lage motivet, en liten bakke hvor du kan legge perlene oppi mens du perler med den aktuelle fargen, en liten penn som brukes til å holde perlen og sette de på plass på kanvaset. Sist men ikke minst medfølger det en liten rar klump med masse. Denne brukes som "lim" mellom perlene og pennen. Du dytter pennen ned i voksklumpen og deretter samler du opp perlen du ønsker å plassere på motivet.

På lerretet er det en masse symboler og i margenen på motivet er de samme symbolene ledsaget av et nummer. Dette nummeret finner du igjen på en eller fler av posene med perler. Perlene skal da plasseres på symbolet som tilsvarer nummeret på posen med perler. 

Så kort oppsummert er diamond painting motiver du lager ved å sette på perler på et forhåndstrykt lerret med motiv. Motivet er delt opp i små felter med symboler og jobben din er å plassere de riktige perlene på det riktige symbolet. Perlesettene fås i flere vanskelighetsgrader og diamond painting sett for barn kan med fordel være mindre i størrelse eller alternativt velge sett med spesialperler. Her skal det kun perles / pyntes deler av motivet og det er enklere enn tradisjonell diamond painting.

Når du handler diamond painting pakker i nettbutikk er det viktig å sikre seg at motivet sendes til deg rullet eller flat. Noen butikker, da spesielt fra utlandet sender motivene foldet i kuverter og kan dessverre være vanskelige eller umulige å perle og/eller perlene faller av. Handler du hos norsk butikk er kundeservice aldri langt unna om du trenger det.

braogbillig.no sitt utvalg av diamond painting finner du her

 

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business