Gå til innholdet

Paint by numbers med eget bilde?

Painting by number med eget bilde? 

Når du velger å bestille et tilpasset motiv med kjæledyret eller familien din, er det viktig at bildet du benytter som underlag er av bra kvalitet. Det som kanskje ser ok ut på et bilde er vanskeligere å få frem på et lerret hvor man typisk maler med 24, 36 eller 48 farger i motsetning til fargeoppløsning på moderne digitale kameraer med tusenvis eller millioner av farge i gjengivelsen.

Det er derfor viktig at du bruker et bilde i høy oppløsning. Gjerne 1000x1000 pixels eller mer. Jo større jo bedre og bildet må være skarpt og i fokus. Om du zoomer inn på bildet og det blir uskarpt er det ikke bra nok.

Prøv å unngå at det er for mye folk på bildet. Jo flere folk det er på bildet, jo mer svekkes kvaliteten og detaljene i motivet.

Sørg for at hovedmotivet fyller minst 70% av bildet. Du kan beskjære bildet så du får mer fokus på motivet ditt. Alternativt kan vi hjelpe deg om bildet ellers overholder rådene over. Se siste avsnitt for informasjon om hvordan du sender bildet ditt.

Finn bilder uten masse skygger da det er vanskelig å gjengi og skygger på hud vil endre fargegjengivelsen. Bruk bilde med nøytral lys eller lys som kommer fra kameravinkelen. Under ser du eksempler på gode og dårlige bilder.

Paint by numbers eget bilde - Custom

Velg en passende størrelse på lerretet/motivet du ønsker å male. Husk at jo større motivet er jo flere detaljer klarer vi å presse inn i motivet. Hos braogbillig.no kan du få levert størrelser 20x20cm til 80x120cm og 12-48 farger. Jo flere farger jo mer detaljert og naturtro bilde får du. Ønsker du en grov og malerisk stil, velger du færre farger.

Se mer eller send forespørsel

Ønsker du å bestille paint by numbers med eget bilde kan du kontakte braogbillig.no på kundeservice@braogbillig.no og opplyse om størrelse på lerret du ønsker og hvor mange farger. Her kan du også i forespørselen legge ved et bilde. Vi kontaker da produsenten og får et forslag tilbake som du godkjenner før det settes i produksjon. Du kan også lese mer i nettbutikken ved å bruke lenken over her.

Er du i tvil om favorittbildet ditt er bra nok, kan du gjerne sende det til oss i ovenstående epost. Da ser vi på det sammen med produsenten. Det er selvsagt helt uforpliktende og gratis. Vi gir deg beskjed gjerne innen et par dager.

Prisen på ditt paint by numbers motiv med eget bilde avhenger av størrelsen du velger og antall farger. Alt dette avklares på epost og når pris og bildeforslag fra produsenten er godkjent vil du motta betalingsinfo.

Lykke til med kunstverket ditt. En hyggelig måte å forevige et spesielt øyeblikk, person eller kjæledyr.

Adresse
Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam
Telefon
47717150
E-postadresse
kundeservice@braogbillig.no
Foretaksregisteret
924688998
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business